2011. július 5., kedd

És most az újdonságokból az első adag

Milyen hálás téma a levendula :) Nem lehet megunni szerintem, Tihanyban is sikerült egy két jó képet készítenem egy levendula mezőn (lásd a 봄 여름 가을 겨울 그리고 봄).


Variációk egy témára: nagyon megtetszett ez a külföldön méltán nagyon népszerű ékszer. Látszólag egy egyszerű készítésű darab, de ez tényleg csak a látszat. Mire a gyöngyök felfűződnek a fonalra (sokszor nem lehet tűvel, mert annyira kicsi a furat), szóval molyolós munka megcsinálni. Viszont annyira hálás darabok: szinte minden stílusú ruhához, minden alkalomra lehet használni őket (irodai munkahely-színház-koncert-fesztivál-buli: tényleg bárhová hordhatók).

Ez a táska (sokadjára) az a kategória, ami nagyon-nagyon szerettem volna megtartani :))) Viszont a kép lényege: zseniálisan passzolt a bézs-fagyöngyös nyaklánchoz a táska, valamint láthatóan jól hordható inggel is ez az egyszerűnek tűnő nyaklánc-karkötő (de szerintem a sötét zöld garbómmal is legalább ennyire mutatós lett volna, de hát mégiscsak nyár van).



Gyömbér és fahéjszín - csak természetesen- pamutfonal és fa gyöngy :)


Az utolsó képen látható 2 nyaklánc tényleg különleges: az egyik ametisztből készült, a másik édesvízi igazgyöngyből. A klasszikus elegancia és a romantika vegytiszta darabjai. Együtt fotóztam őket, mert annyira összeillenek, mint a levendula és a fehér rózsa. A munkaigényükről szólva: ezeket volt a legnehezebb felfűzni, de megérte (ami a látványt illeti)...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése