2011. szeptember 25., vasárnap

A


Ezt a táskát csak üzenetben leadott megrendelésre készítem el, a képen látható darab csak minta (már tulajdonossal rendelkezik). Viszont így, pontosan meghatározhatod, hogy milyen legyen (anyag-minta-méret-zsebek száma/mérete, stb).
Férfi változatban is elkészíthetem (pl. díszítés nélkül).

A képen látható táska étcsokoládé barna mikrokordbársonyból (100% pamut)készült, a tetejét saját készítésű horgolt díszek díszítik (eme díszek olcsón kaphatóak az Alkotók boltjában a nevem alatt), plusz kapott egy kis gyöngy/hímzés kiegészítést.

A képen látható táska méretei:
-magassága: kb.35 cm
-szélessége. 34-44 cm (belemérve az oldal-betétet is, ami felül 4 cm széles, a táska aljánál 13 cm)
-vállpánt 4 cm széles, hossza 80-130 cm között állítható
- gombbal záródik

Zsebek:
-az elején 2 db zsebfedős zseb
-hátulján egy (titkos) cipzáros zseb
-belsejében egy közepes zseb
-belsejében egy óriás zseb (tépőzárral záródik, kb a teljes hátulja részt takarja-könyveknek és iratoknak készült).
- a belsejében egy kulcstartó karabiner található

2011. szeptember 22., csütörtök

A facebook - garázsvásárok - oldalán bukkantam az alábbiakra:
"Készüljetek, ismét mozgalmas hétvége következik! Pénteken bolhapiac a Blahánál, szombaton garázsvásár Wekerlén, vasárnap meg nyit az új budaörsi bolha- és régiségpiac. A részleteket lásd az eseményeknél!!! Igazi piacozós idő lesz!"

2011. szeptember 10., szombat


Még nem tért vissza a töretlen-élet-kedvem-hű-de-alkotnom-kell, viszont időm sincs rá, a netet bújom állandóan munka után kutatva...
Tegnap viszont voltunk az Ikeában vért adni, még a szokásosnál is jobban viseltem. Talán az ajándékba kapott csoki is segített :))) Egyébként ahogy meglátták a vércsoportom, le is csaptak rá: "Pont ez kell most nekünk!" Úgyhogy egyből vitték is az új gazdijának.